Αποστολές

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τα  ELTA courier για την αποστολή των παραγγελιών σας.
Το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 50€ είναι 3.00 €, ενώ για παραγγελίες μεγαλύτερες των  50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ κάποια άλλη “κρυφή” χρέωση.
Η υπηρεσία αντικαταβολής ανέρχεται στα € 3.00 και είναι ανεξάρτητη από το ποσό της παραγγελίας.
Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Οι παραγγελίες που θα γίνονται έως τις 12:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής θα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρία courier αυθημερόν. Η παράδοση σε εσάς (λόγω των συνθηκών που επικρατούν ) θα γίνεται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες (Σε απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι και μεγαλύτερος).

Αποστολές στην Κύπρο
Η εταιρία μας αποστέλλει όλα τα προϊόντα της στην Κύπρο με μόλις 15 ευρώ έξοδα αποστολής, ενώ σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 120 ευρώ, τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αποστολές στην Ευρώπη
Η εταιρία μας αποστέλλει όλα τα προϊόντα της στην Ευρώπη, με κόστος αποστολής από 13-15-17 ευρώ ανάλογα με την ζώνη σας, ενώ αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 150-160-170 ευρώ αντίστοιχα, τότε το έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Όλα τα είδη τα οποία εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο http://www.benetialingerie.gr είναι άμεσα διαθέσιμα .
Εάν για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν δεν μπορεί να φορτωθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης, εάν κρίνετε ότι δεν σας εξυπηρετεί μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και αν αυτή έχει πληρωθεί, τα χρήματα σας θα επιστραφούν εντός  5 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό των συνεργαζόμενων με εμάς τραπεζών.

Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, συγκεντρώσεις-κινητοποιήσεις, άσχημες καιρικές συνθήκες κλπ.), η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί, θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης και θα περιμένουμε από εσάς επιβεβαίωση, για την ολοκλήρωση της αποστολής.
Διακριτική συσκευασία
Το http://www.benetialingerie.gr χρησιμοποιεί διακριτές συσκευασίες σε όλες τις αποστολές παραγγελιών .
Το λογότυπο Benetia Lingerie & More  δεν εμφανίζεται σε καμία συσκευασία.
Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναφέρεται το περιεχόμενο της συσκευασίας.
Όλες μας οι αποστολές γίνονται σε συσκευασίες ΧΩΡΙΣ κανένα διακριτικό.

Συσκευασία Δώρου
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής τσάντας δώρου ώστε να μπορέσετε να δωρίσετε τα προϊόντα μας χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε  για σακούλες ή περιτυλίγματα, καθώς και καρτελάκι για να γράψετε την αφιέρωσή σας!!!!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το σημειώσετε κατά την διάρκεια συμπλήρωσης των στοιχείων σας το σχετικό πεδίο που λέει “Σημειώσεις παραγγελίας”.